Меню
Центр чистої води м.Дніпро, вул. Михайла Грушевського 5/7
Наша адреса:
м.Дніпро, вул. Михайла Грушевського 5/7
Час роботи
Час роботи магазину:
  • Пн-пт - 10:00 - 17:00
  • Сб - 10:00 - 15:00
  • Нд - вихідний

МОДЕРНІЗАЦІЯ ОБЛАДНАННЯ

Професіонали AQUADAR™ виконають модернізацію та ремонт водоочисного обладнання в найкоротший термін

Модернізація обладнання та ремонт фільтрів для води

Компанія AQUADAR™ постачає високоякісні системи очищення води для житлових та комерційних об'єктів, а також виробничих підприємств. Наша команда пропонує клієнтам повний цикл послуг, включаючи проектування, підбір та монтаж необхідного обладнання. Надається обов'язкова гарантія якості, що стане основним підтвердженням стабільної роботи системи. Надалі буде проведено заміну комплектуючих, а при необхідності, виконано комплексну модернізацію та часткову замінаніше встановленого обладнання відповідно до вимог, заданих замовником.

Модернізація систем водоочищення

При правильному підборі обладнання враховується кількість співробітників офісу або людей, які проживають у квартирі постійно, а також характеристики вихідної води, отримані в результаті проведеного аналізу. На підставі озвучених покупцем побажань вибираються оптимальні рішення, але іноді клієнт вже володіє набором обладнання, яке не функціонує належним чином, тому доступні раціональні способи модернізації елементів очищення води. Основні причини проведення реконструкції чи вдосконалення:

  • Перебої в роботі системи;
  • Зниження якості фільтрації води;

    li>
  • Збільшена витрата;
  • Значні витрати на проведення технічного обслуговування;
  • Підвищення продуктивності та потужності системи.

Майстри проведуть діагностику роботи обладнання, вивчивши наявні недоліки. На підставі проведеного аналізу будуть обрані актуальні рішення, які допоможуть модернізувати, або доповнити варіант, що використовується, не виходячи за рамки бюджету, озвученого замовником.

Ремонт фільтрів для води

Навіть найнадійніші, міцні елементи можуть вийти з ладу. Але це не привід змінювати всю установку, достатньо оновити зіпсовані ключові вузли. Щоб відновлення було проведено в обумовлений термін, на складі завжди є достатній запас комплектуючих. Проводимо ремонт та заміну будь-яких елементів водоочисного обладнання:

Для ремонту або модернізації системи очищення води використовуються тільки сертифіковані комплектуючі відомих виробників. Подбаємо про те, щоб обладнання функціонувало бездоганно. 3984c6">Скільки коштує заміна, модернізація та ремонт систем очищення води?

Вартість послуг розраховується індивідуально, виходячи з вимог, озвучених замовником. На всі роботи встановлено фіксовану ціну, а загальну суму буде розраховано з урахуванням актуального переліку завдань – співробітники компанії проведуть розрахунки та озвучать перелік витрат.

AQUADAR™ – це обслуговування на незмінно високому рівні, а також індивідуальна робота з кожним клієнтом: консультації, надання інформації про експлуатаційні параметри систем або особливості майбутньої модернізації. Зв'яжіться з нами, щоб дізнатися детальніше та обговорити умови майбутньої співпраці – менеджери докладно дадуть відповіді на всі запитання.

Коментарі